Snickare Sollentuna

AÅMO bygg AB – snickare i Snickare i Sollentuna med omnejd

Kvalitativa tjänster

AÅMO bygg AB är ett företag som erbjuder det mesta inom snickeri och måleri. Söker du en snickare i Sollentuna har du kommit alldeles rätt! Vårt arbete präglas av kompetens och erfarenhet. Vi har alla förutsättningar att genomföra vårt arbete på bästa sätt utifrån kundens önskemål och behov.

Vi kan åta oss både stora som små uppdrag. Om du tycker att det som vi erbjuder låter spännande så är du välkommen att höra av dig till oss, så kan vi tillsammans gå igenom ditt projekt. Både privatpersoner och företagare vänder vi oss till.

Snickare Sollentuna

Snickare Sollentuna

Vi utför snickeriarbeten, till exempel ny-, till- och ombyggnationer av alla typer av hus. Även invändigt och utvändigt måleri samt tapetsering kan man få hjälp med av oss. Vårt team av medarbetare har alla de kvalifikationer som krävs för att göra ett fullgott arbete.

100 procent nöjda kunder

Det är viktigt för oss här på AAMO bygg AB, att alla som anlitar oss verkligen blir helt nöjda, både med utfört arbete såväl som med vår kundservice. Vi avslutar aldrig vårt arbete innan varje enskild kund är 100 procent nöjd.

Kvalitet och noggrannhet

Med siktet inställt på kvalitet och noggrannhet.  ger vi alla kunder ett resultat som de kan vara nöjda med. Om du är intresserad av att anlita oss, så hör av dig, så kan vi tillsammans komma fram till en så bra lösning som möjligt!

Vill ni veta mer?